Ακόμα το σκέφτεσαι?

doubts

Εννοείται πως υπάρχουν πολλές κατηγορίες ανδρών αλλά οι 3 επικρατέστερες είναι τρεις!(3).
1. Αυτοί που σε θέλουν .( Και άβαφη και με τσίμπλες και με κυτταρίτιδα).
2. Αυτοί που σε θέλουν για σεξ .(και μόνο).
3. Αυτοί που δε σε θέλουν για τίποτα.( Κοινώς σε έχουν γραμμένη)!
Αποφασίσαμε να κάνουμε ένα πείραμα: Θα χρειαστούμε ένα κινητό, το τηλέφωνο τριών ανδρών( έναν από κάθε κατηγορία) και μία γυναίκα (με γερά νεύρα) .
Έστω πως στέλνεις το ίδιο sms και στους 3 , το οποίο λέει: Τι κάνεις εσύ? Χαθήκαμε…
Ο πρώτος θα απαντήσει εντός μισάωρου, γιατί δεν είναι και πάνω από το κινητό του ο άνθρωπος και θα σου προτείνει καφέ ή ποτό εντός τριημέρου το πολύ( και άμα θες τη γνώμη μου, να βγεις!), ο δεύτερος θα ρωτήσει αν έχεις ακόμα εκείνα τα δαντελένια μαύρα εσώρουχα και τι ώρα να περάσει το βράδυ από το σπίτι σου και ο τρίτος δε θα απαντήσει καθόλου , γιατί χρυσό μου προφανώς δεν κατάλαβες πως αυτό ήθελε! Να χαθείτε!!
Τώρα αν εσύ από αυτές τις τρεις αντιδράσεις δεν έχεις καταλάβει τι θέλει ο καθένας από σένα, εεε δε σου φταίνε οι άντρες- γουρούνια – δολοφόνοι, η αντίληψη σου φταίει ! Και επειδή ξέρω τι μυαλά κουβαλάμε εμείς οι γυναίκες, αυτός ο τρίτος που δεν σου απάντησε, δεν έχει χάσει το κινητό του, δεν έχει πάθει αμνησία, ούτε Alzheimer, ούτε τον απήγαγαν ufo, ούτε τον τρόμαξες που είσαι πολύ δυναμική , ούτε τον πλήγωσε η πρώην του και δε θέλει να πληγωθεί ξανά, ούτε έχει προβλήματα δέσμευσης, ούτε είναι συναισθηματικά ανώριμος- ανάπηρος… Απλά δε σε θέλει ρε κορίτσι μου. Τι να κάνει ο άνθρωπος για να το καταλάβεις? Να τυπώσει μπλουζάκια που να γράφουν: Χριστίνα δε σε θέλω , από μπροστά και χώνεψε το , από πίσω? Ξέρεις πόσο χρόνο και φαιά ουσία θα γλιτώναμε αν μπορούσαμε να κατανοήσουμε και να ερμηνεύσουμε τα σημάδια της συμπεριφοράς ενός ανθρώπου?
Έστω πως είσαι σε μία παρέα με ανθρώπους που δε γνωρίζεις καλά. Ο τύπος που θα του αρέσεις και θα θέλει να σε γνωρίσει θα σε ρωτήσει πράγματα για σένα και στο τέλος της βραδιάς πολύ ευγενικά θα ζητήσει το τηλέφωνο , το mail ή το fb σου( μας έφαγαν οι νέες τεχνολογίες) , ο τύπος κατηγορία 2, θα ρωτήσει για σένα επίσης αλλά το πολύ εντός μισάωρου θα απιθώσει διακριτικά το χεράκι του στη μέση σου και αν δεν του το βγάλεις από κει, το βλέπω το πολύ σε μία ώρα να έχει φτάσει στον κώλο σου. Ο τρίτος που σε έχει γραμμένη θα σε ρωτήσει αν η φίλη σου είναι ελεύθερη. Αν εσύ από την ερώτηση καταλάβεις πως σε προσέχει τόσο , ώστε να ξέρει ποιες είναι οι φίλες σου, λυπάμαι που το μαθαίνεις από μένα , αλλά είσαι ολόχαζη!
Το γενικό συμπέρασμα πάντως είναι πως όποιος θέλει, και χρόνο βρίσκει και όρεξη έχει και η κούραση πάει περίπατο όταν πρόκειται για κάποια/ κάποιον που του αρέσει . Οπότε σταμάτα να στέλνεις sms σε γκομενάκια που δε θα δεις χαΐρι και προκοπή και ασχολήσου με τον γυπαετό της Κρήτης που εξαφανίζεται κι εσύ είσαι στην κοσμάρα σου!