μαλάκα με είπε χοντρή!

unicorn

Είσαι βέβαιη εδώ και καιρό πως οι υπέροχοι άντρες είναι σαν τους μονόκερους . Έχεις ακούσει ιστορίες και θρύλους για αυτούς, πως τάχα υπάρχουν, αλλά δεν έχεις δει ποτέ κανέναν.
Και ξαφνικά εκεί που κάθεσαι σου έρχεται ένας μονόκερος στο κεφάλι και μένεις κάγκελο! Είναι όντως μονόκερος ή μήπως είναι γαϊδούρι under cover; Και άντε πες το διπλο-τριπλοτσεκαρες και τούτος δω μονοκεροφέρνει το δίχως άλλο… Houston we ‘ve got a problem!
Τι είναι αυτό το πλάσμα τώρα και τι να το κάνω εγώ; Άμα έχεις συνηθίσει στα γαϊδούρια , δε ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις το διαφορετικό αυτό είδος. Πως μυρίζουν άραγε οι μονόκεροι;
Αποφασίζεις πως η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, θυμάσαι πως ο Κολόμβος όταν ξεκίνησε για το ταξίδι του, δεν ήξερε που ακριβώς πηγαίνει και όταν έφτασε , δεν ήξερε που ακριβώς ήταν, οπότε αποφασίζεις πως ίσως και να έχεις βρει τη δική σου γη της επαγγελίας και πως είναι μια καλή στιγμή να αποχωριστείς το ύφος που φωνάζει: είσαι άντρας και φύγε από το οπτικό που πεδίο, πληγώνεις βάναυσα την αισθητική μου.
Θα δώσεις μια ευκαιρία στο μονόκερο εεε στο αγόρι ήθελα να πω.
Το σκέφτηκες ξανά και ξανά και ξανά αλλά κατέληξες πως αυτό το δώρο που έσκασε από το πουθενά στην πόρτα σου, ίσως να μην είναι σαν το πακέτο που έδινε στα άλλα στρουμφ ο Χαχανούλης που μόλις πήγαιναν να το ξετυλίξουν χαρούμενα, έσκαγε στα χέρια τους και τους έμενε η απογοήτευση και το καρβούνιασμα!! Και απογοητευμένη και καρβουνιασμένη? Εε όχι, πάει πολύ.
Και πως θα γίνει ρε παιδί μου, από φόβο δε θα ζεις; Θα πας μόνο μέχρι εκεί που πατάς σαν τις γιαγιάδες στη θάλασσα; Αφού ξέρεις να κολυμπας, τι φοβάσαι?
Η πρόταση του ήταν ρητή και σαφής: θέλεις να πάμε κάπου μαζί το σ/κ? και εσύ με τα λίγα μονοκερίστικα που γνωρίζεις απάντησες θέλω!!!
Και πήγατε λοιπόν και περνούσατε και πολύ ωραία μέχρι τη στιγμή που σου είπε πως θέλει να σου μιλήσει( ο κοκκινος συναγερμός έχει ήδη χτυπήσει! Elvis is about to leave the building): του πέφτεις ζουμπούρλη! Είσαι πιο γεμάτη από τα δεδομένα μου, είπε. Πως λέει η μάνα σου στον χασάπη, «τι μου το έβαλες ρε Μήτσο 5 κιλά μοσχάρι , εγώ ένα γιουβετσάκι θέλω να κάνω»??? ε, περίπου το ίδιο.
Τι απαντάς σε αυτές τις περιπτώσεις? Αν ήσουν νύφη δια αλληλογραφίας και ο γαμπρός σε έχει δει μόνο από φωτογραφία προ τριετίας , θα μπορούσες να δικαιολογηθείς πως έφαγες κάτι παραπάνω στο ταξίδι με το πλοίο, καθ’ οδόν για Αυστραλία. Αλλά όταν γνωρίζεις τον άλλον προσωπικά μάλλον τον έχεις δει ξανά.
Ίσως βέβαια ο τύπος ήλπιζε πως στο μεγάλο υψόμετρο ζυγίζεις λιγότερο, οπότε σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να είχε προτείνει weekend στη σελήνη.
Τι εννοείς σου πέφτω ζουμπουρλή! ( μαλάκα με είπε χοντρή!) Κι εσύ μου πέφτεις κοντός , ψηλός, χοντρός, αδύνατος, με μεγάλη μύτη, κοντά πόδια , μεγάλα αυτιά , μικρό πουλί , αλλά εγώ η χαζή νόμιζα πως όταν σου αρέσει ένας άνθρωπος άσχετα από την αντικειμενική του εικόνα, εσένα σου φαίνεται ο πιο όμορφος σε όλο το γαλαξία!
Τζάμπα η χαρά. False unicorn alarm!
Τα βράδια σου τα εργένικα θα προτιμήσεις να τραγουδάς τραγούδια αρμένικα. Τα τραγούδησε και η Αρβανιτάκη και έκανε μεγάλο σουξέ! Είσαι λίγο πιο ζουμπουρλή από αυτήν, αλλά με ένα ριχτό φόρεμα και μια περμανάντ θα είστε φτυστές!